Export

Wij zijn gespecialiseerd in het exporteren van buitenboordmotoren naar het buitenland. De motoren die wij verzenden worden verzekerd verzonden en met extra veel aandacht verpakt om transportbeschadigingen te voorkomen.

De kosten hiervan zijn afhankelijk van de locatie waar de buitenboordmotoren naartoe gestuurd moeten worden. Als u ons uw verzendadres opstuurt krijgt u binnen 1 dag een quote met de verzendkosten. Wij rekenen geen kosten voor de transportkrat en het inpakken van de motor.

Zoals op onderstaande foto's te zien zorgen wij ervoor dat elke buitenboordmotor netjes en veilig is ingepakt zodat de motor goed beschermd wordt getransporteerd naar het buitenland.

Zakelijk een motor kopen
Heeft u een bedrijf in het buitenland en wilt u via uw bedrijf bij ons een motor kopen, dan kunt u deze exclusief BTW bij ons kopen.
Voorwaarden zijn wel dat u een geldig BTW nummer heeft en dat de betaling door dit zelfde bedrijf wordt uitgevoerd. Contant betalen bij aflevering is niet mogelijk bij een zakelijke aankoop. Bij onze aanbiedingen kunt u de prijzen van onze motoren ook exclusief BTW zien.

Particulier een motor kopen
Wilt u als particulier een motor bij ons kopen en door ons laten afleveren in het buitenland dan moet u de Nederlandse 21% BTW betalen.
Veel van onze motoren die wij in Europa verkopen worden door ons zelf afgeleverd. Dit betekent dat u eventueel de motor ook contant kunt betalen bij aflevering.